Güleç, Kırıkkalespor'a Moral Yemeği Verdi

Güleç, Kırıkkalespor

ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Harun Güleç, Radyo Kafe'de Kırıkkalesporlu futbolcularla bir araya gelerek zorlu maç öncesi moral yemeği verdi.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR

Yönetim ve takımın tam kadro katıldığı yemekte şampiyonluk yolunda birlik beraberlik rüzgarı esti. Yemekten önce bir konuşma yaparak Kırıkkalespor’a şampiyonluk yolunda başarılar dileyen Güleç, “Bugün burada hepinizi ağırlamaktan gurur ve onur duyuyorum. Sizlere şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Eminim ki sezon sonunda şampiyon olacaksınız. Buna tüm şehir inandı ve kenetlendi. Ben her zaman sizlerin yanındayım. Her türlü sıkıntıda sizlerin yanında olacağıma söz veriyorum. İnşallah sezon sonunda şampiyon olacaksınız” şeklinde konuştu.

YETER Kİ YÜREKTEN İNANALIM

Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş ise Harun Güleç’e, verdiği yemekten dolayı teşekkür ederken, “Bu sezon Kırıkkale halkı ve taraftarı bizlere çok güzel bir destek veriyor. Şehir inanmış durumda. Sezonun bitmesine çok az kaldı. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza ben inanıyorum. Teknik heyetime ve futbolcularıma güveniyorum. Yeter ki yürekten inanalım” dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ